Het belang van een e-mail handtekening: Hoe haal je het beste uit je handtekening?

Het belang van een e-mail handtekening: Hoe haal je het beste uit je handtekening?

Wist je dat de e-mailhandtekening een van het meest vergeten onderdeel is van marketing? Uit onderzoek is gebleken dat er vaker op e-mailhandtekeningen wordt geklikt dan op enig ander element in een e-mail!

Een e-mailhandtekening is een blok tekst en/of afbeelding dat onderaan al je uitgaande e-mails verschijnt. Het bevat meestal je naam, titel, bedrijfsnaam en contactinformatie. E-mailhandtekeningen zijn een geweldige manier om je bedrijf te promoten en je naamsbekendheid te vergroten. Ze zijn ook een handige manier voor ontvangers om met je in contact te komen. Nog belangrijker is dat je direct jouw diensten onder de aandacht kan brengen.

Het belang van een goede e-mailhandtekening

Er zijn verschillende redenen waarom e-mailhandtekeningen belangrijk zijn:

  • E-mailhandtekeningen worden altijd gelezen
  • E-mailhandtekeningen zijn een van de elementen in een e-mail waarop het meest wordt geklikt.
  • E-mailhandtekeningen bieden waardevolle mogelijkheden voor je branding.
  • Met e-mailhandtekeningen kunnen ontvangers snel en gemakkelijk contact met je opnemen.
  • E-mailhandtekeningen kunnen websiteverkeer stimuleren.
  • E-mailhandtekeningen kunnen de respons van klanten verbeteren.

Nu we het belang van e-mailhandtekeningen hebben besproken kan je er niet meer omheen. Het is super eenvoudig om een extra afbeelding of verkopende tekst toe te voegen om al je bestaande of mogelijk nieuwe klanten en relaties te laten zien wat je nog meer kan betekenen.

Meestal lees je niet de hele mail maar kijk je wel even naar de handtekening. Dat is dus de reden dat je er iets mee moet doen.

 

Het ”Oh, doen ze dat ook” moment.

Oh, doen ze dat ook. Je kent het wel bij bedrijven waar je zelf wel eens wat hebt gekocht of afgenomen. Dit moment kan je jouw klanten ook eenvoudig geven met een nieuwe en geoptimaliseerde e-mailhandtekening. Misschien wil je ze wel wijzen op bijvoorbeeld de nieuwe rookmelder verplichting of dat je ook laadpalen plaatst.

Er hoeft maar één klant tussen te zitten die denkt. “Oh, doen ze dat ook, dat is handig!”

Het toevoegen van een e-mailhandtekening is eenvoudig en duurt slechts een minuutje. Wij hebben de meeste afbeeldingen al voor je gemaakt. Stuur ons even de dienst die jij wilt promoten en we zorgen voor een professionele afbeelding die je direct kan toevoegen. En vergeet niet te linken naar je website.

Zorg dat je er gebruik van maakt en laat deze kans niet liggen!

 

Deel dit bericht:
Aansluiten?

Samen beter worden!

Dat is niet alleen ons antwoord op concurrentie. Het is onze belofte aan jou.