Hoe een leuk event jouw bedrijf kan helpen

elektrotechniek op de golfbaan

Hoe een leuk event jouw bedrijf kan helpen

 

“Hoe gaat het met je?” “Goed, maar druk!” Dat is een veelgehoord antwoord. Van hard werken zijn installateurs niet vies en dat is mooi want er is genoeg werk te doen. Maar soms is het ook goed om even te ontspannen. Even iets anders doen dan de hele dag op kantoor alle touwtjes van je bedrijf in handen houden. 

 

Neem jij bijvoorbeeld weleens de tijd om je netwerk uit te breiden en collega’s op te zoeken? Het kan verfrissend zijn om nieuwe contacten op te doen en eens te horen hoe een ander de dingen aanpakt.

 

Het mooie is dat ontspannen en netwerken prima hand in hand gaan. Investeer daarom eens tijd in leuke netwerkevents. Dit helpt jouw bedrijf en jou als persoon om verder te komen.

 

Wat biedt een leuke netwerkevent jou?

 

Allereerst ontspanning! Bijvoorbeeld Uw Duurzame Installateur organiseert leuke netwerk events zoals de Golfdag, maar ook een Studiereis naar het buitenland of een middagje mountainbiken in de Veluwse bossen met een barbecue na afloop.  Door eens een dagje te ontspannen word je relaxter en sta je anders in het leven. Je krijgt weer even een frisse boost voor nieuwe energie. Dat maakt het fijner om de dag erna er weer tegenaan te gaan. Even uit je eigen omgeving stappen zorgt ervoor dat je met andere ogen naar je werk kunt kijken. In je eigen kantoor word je al snel opgeslokt door de alledaagse probleempjes en telefoontjes van klanten of monteurs.

 

Tijdens deze events kun je contact opdoen met collega’s. Wat natuurlijk leuk is, maar zeker ook waardevol. Zo kun je wellicht met bepaalde projecten samenwerken of zelfs personeel lenen als je even omhoog zit. Daarnaast zorgt contact met andere installateurs er ook voor dat je scherp blijft. Heb je vragen, dan kun je ze ook eens bij hun neerleggen. Hoe gaan zij om met facturatie of personeelstekort? Op welke technologie focussen andere elektro bedrijven zich? Dit helpt je om je eigen koers in een nieuw licht te zetten.

 

Ook contacten met leveranciers helpen jouw bedrijf verder. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat jouw inkoop soepeler verloopt. Een goede band met fabrikanten is altijd prettig, je doet tenslotte zaken met deze mensen. Op deze manier verloopt een volgende afspraak een stuk informeler, waardoor jij makkelijker dingen gedaan krijgt.

 

Welke events zijn er?

Er zijn genoeg events waar jij je bij aan kunt sluiten om collega’s te ontmoeten of nieuwe contacten op te doen. Vanuit Uw Duurzame Installateur verzorgen wij een aantal dagen per jaar met verschillende activiteiten. Zo is er de jaarlijkse Golfdag en een fantastische Studiereis naar het buitenland. Daarnaast organiseren we ook Strategiedagen, Fabrikantenbezoeken, Woonevents, Netwerkdagen en Regiobijeenkomsten. Op deze events zijn onze leden welkom en worden ook fabrikanten en/of groothandels uitgenodigd. Deze dagen worden enorm door onze leden gewaardeerd. 

Meer weten? Neem contact met ons op!

 

Deel dit bericht:
Aansluiten?

Samen beter worden!

Dat is niet alleen ons antwoord op concurrentie. Het is onze belofte aan jou.