Homma Elektrotechniek BV over Uw Duurzame Installateur

Homma samenwerking UDI

Fred Kortekaas van Homma Elektrotechniek in Lisse:

“Kennis delen en krachten bundelen vinden wij heel belangrijk, zodat wij en de andere aangesloten bedrijven een hoge kwaliteit en scherpe prijzen kunnen bieden. Uw Duurzame Installateur ondersteunt ons bij de marketing en houdt ons op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de branche.”

Vaste klanten zijn waardevol en de ambassadeur voor je bedrijf. Dit geldt ook voor Uw Duurzame Installateur Homma Elektrotechniek BV in Lisse. Duurzame oplossingen, daar zit de toekomst in. Afgelopen jaar hebben zij een mooi duurzaam project uitgevoerd bij een vaste klant.

Hier zijn 223 Philips Gentle Space ledarmaturen geplaatst in combinatie met bewegingsmelders. De klant heeft een distributiecentrum met een expeditie- en fustruimte van 8500m2. In deze worden de groeten verpakt en gereed gemaakt voor transport bij een temperatuur van 4 graden Celsius.

Driedubbel voordeel

Deze Led-oplossing geeft driedubbel voordeel voor de klant. Bij de lage temperatuur geeft LED-verlichting een goede lichtopbrengst en geeft weinig warmte af. Door de toepassing van LED is er geen sprake van verkleuring in het licht, ideaal als je werkt met etenswaren.

De lumenstroom is hoog ten opzichte van het geïnstalleerde vermogen. Er is hierdoor een minder hoog wattage nodig, slechts 130 Watt in plaats van 250 Watt.

Een besparing van 128.000 KwH per jaar met een totale terugverdientijd van 8 jaar. Dit is een besparing van het totale verbruik van 40 huishoudens per jaar!

Klantenwens veranderd

Klanten willen steeds vaker dat je meer meedenkt met hun eindproduct of -dienst. En voor een compleet advies voor hun ideale installatie en zo duurzaam en voordelig mogelijk. Zo valt bovenstaand project volledig onder de 41% Energie Investeringsaftrek (EIA).

Het belang van duurzaam

Duurzaamheid is de toekomst, niet alleen voor de elektrotechniek maar voor alle ondernemers. Dat is de reden dat Homma Elektrotechniek altijd uitgaat van een duurzame en energiebesparende oplossing. Door dit specialisme heeft Homma zich aangesloten bij het landelijke samenwerkingsverband Uw Duurzame Installateur.

Fred Kortekaas van Homma Elektrotechniek:

“Kennis delen en krachten bundelen vinden wij heel belangrijk, zodat wij en de andere aangesloten bedrijven een hoge kwaliteit en scherpe prijzen kunnen bieden. Uw Duurzame Installateur ondersteunt ons bij de marketing en houdt ons op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de branche.”


[av_image src=’https://lidworden.uwduurzameinstallateur.nl/wp-content/uploads/2018/07/Whitepaper-samenwerking-cover_vierkant-300×300.png’ attachment=’1722′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-38g8k5′ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_button label=’Download het Whitepaper over samenwerking’ link=’portfolio,1661′ link_target=” size=’medium’ position=’center’ label_display=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-26vcut’ custom_class=” admin_preview_bg=”]

Deel dit bericht:
Aansluiten?

Samen beter worden!

Dat is niet alleen ons antwoord op concurrentie. Het is onze belofte aan jou.