Installateur, je hebt goud in handen!

klanten krijgen en vasthouden

Als installateur, ben jij nu het middelpunt van de nieuwste ontwikkelingen.

De overheid zorgt goed voor de installateurs, met de energiebespaarplicht en energielabel C voor kantoren in 2023. Bij de verduurzaming van Nederland en het slim maken van huizen en kantoren speel jij met je installatiebedrijf de hoofdrol.

  • Maar realiseer je je dat wel?
  • Maak jij je bedrijf al klaar voor deze hoofdrol?
  • Of blijf je werken zoals je deed?
  • Neem je zelf de regie in handen, of laat je je sturen door andere partijen?
  • Werk je voor de aannemer? Of met de aannemer?

Caspar Norg vertelt je tijdens de kennissessie  waarom het belangrijk is om je bedrijf klaar te maken voor de toekomst, keuzes te maken en hoe je dit allemaal kunt doen.

Caspar Norg
Caspar Norg

Deze kennissessies bijwonen? Dat kan op op de Installatie & Elektro Vakbeurs in Gorinchem.

  • Dinsdag 14 mei, om 15:30
  • Donderdag 16 mei, om 14:30

Bestel je gratis e-tickets met registratiecode 71925010

 

 

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

 

Door de ontwikkelingen in de installatie- en elektrobranche verschuift jouw rol als installateur steeds meer naar adviseur en wordt samenwerken nog belangrijker! Tijdens De Installateur van de Toekomst,  14, 15 en 16 mei in Evenementenhal Gorinchem, krijgt kennis daarom een podium en worden ondernemers bij elkaar gebracht.

Zo kun je workshops en lezingen volgen over o.a. NEN4010, PV-T systemen en SDE+ subsidie voor installaties. Daarnaast ontmoet je andere ondernemers en ontdek je noviteiten bij een breed aanbod exposanten.

Bestel je gratis e-tickets met registratiecode 71925010

[av_button label=’Bestel je tickets hier’ link=’manually,https://mijn.evenementenhal.nl/portal/index.aspx?eventid=3744&Language=3744&utm_source=Derden&utm_medium=nieuwsbrief-advertorial&utm_campaign=Derden-nieuwsbrief-advertorial-DIVDT-UwDuurzameInstallateur-2904′ link_target=” size=’large’ position=’center’ label_display=” icon_select=’yes’ icon_hover=’aviaTBicon_hover’ icon=’ue849′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-2j6m9b’ custom_class=” admin_preview_bg=”]

Deel dit bericht:
Aansluiten?

Samen beter worden!

Dat is niet alleen ons antwoord op concurrentie. Het is onze belofte aan jou.