Jij hebt toch ook de beste inkoopcondities in de markt?

inkopen elektrotransfer

Gefeliciteerd, net als alle andere installateurs heb jij ook de beste inkoopcondities. Maar wij gaan graag de uitdaging met je aan.

Als installateur ben je er elke dag maar weer druk mee… Inkopen…

“Bij welke groothandel kan ik die kabel het meest voordelig inkopen? En bij wie kan ik dat project het best in een keer bestellen?”

Tuurlijk is inkopen een sport, leuk om altijd de beste prijs te krijgen. Toch zitten je marges en een belangrijk deel van je omzet echt in je inkoop. Maar, genoeg andere zaken te doen toch?

Leg die focus weer op je huidige klanten en zorg dat je nieuwe klanten krijgt. Ga naar buiten, daar gebeurt het! Dus hoe kan je efficiënter inkopen en ook tijd over houden voor je bedrijfsvoering?

inkoopcondities

Hoe dan? 

We weten het allemaal: Alleen ga je harder, maar samen kom je verder. Dit geldt ook voor inkoop. Meer volume is een lagere prijs en in je eentje krijg je dat maar deels voor elkaar. Elke installateur heeft mooie inkoopafspraken met groothandel of fabrikant. Maar echt, het kan nog veel beter.

Wij, Uw Duurzame Installateur, hebben scherpe prijs- en bonusafspraken met landelijke groothandels en fabrikanten. Door de continue controle op de voorwaarden kunnen we aangesloten installateurs altijd de beste inkoopprijzen bieden. Ook bieden we in samenwerking met fabrikant en groothandel diverse exclusieve aanbiedingen. Deze kortingen en bonussen komen nog eens bovenop de afspraken die jij zelf hebt met groothandel en fabrikant. Dubbel voordeel dus!

Trends

Wij zien belangrijke trends en ontwikkelingen in de inkoopprocessen.

Het delen van kennis (gluren bij de buren) wordt steeds waardevoller. Wat zijn de ervaringen en afspraken van anderen? Door te weten wat andere collega’s afspreken kunnen de voorwaarden altijd scherper.

Meer focus op kostenbesparing is de 2de trend die wij zien. Het belang van een goed bedrijfsresultaat is groot. Door beperkte marktgroei en lastige verkoopstijging is dat een belangrijk focuspunt.

De 3de trend is behoefte aan flexibiliteit.

Om de beste prijzen bij een groothandel te kunnen krijgen moet je hier wel een flink volume draaien. Dit maakt switchen, of de dienstverlening van een andere groothandel eens proberen heel lastig. Je snijdt jezelf al snel in de vingers! Bij ons gelden de topcondities en de meeste bonussen wel vanaf de eerste euro. Je kunt dus gerust een keer wisselen zonder jezelf financieel in je vingers te snijden. Lekker flexibel toch?

Bij Uw Duurzame Installateur kan je wel wisselen van groothandel en fabrikant.

Wil je meer weten over de inkoop bij Uw Duurzame Installateur en haar partners?

 


whitepaper inkoop Uw Duurzame Installateur

[av_button label=’Download het Whitepaper over inkoop’ link=’portfolio,1813′ link_target=” size=’medium’ position=’center’ label_display=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-35dtf2′ custom_class=” admin_preview_bg=”]

Deel dit bericht:
Aansluiten?

Samen beter worden!

Dat is niet alleen ons antwoord op concurrentie. Het is onze belofte aan jou.