P.Hoekwater BV en De Beij Elektra bundelen (regelmatig) hun krachten!

Hoekwater De Beij Samenwerken

Frans Sparnaaij van P. Hoekwater BV in Aalsmeer en Driek de Beij van De Beij Elektra in Uithoorn zijn beiden aangesloten bij Uw Duurzame Installateur.

Aalsmeer en Uithoorn ligt hemelsbreed nog geen 5 kilometer van elkaar. Is dat dan niet lastig om met een concurrent in hetzelfde marketing- en inkoopnetwerk te zitten?

“Welnee!” zegt de Beij.

“We zijn geen concurrenten, we zijn collega’s! “Als ik een keer wat mensen over heb bied ik ze aan aan mijn collega’s van Uw Duurzame Installateur. En als ik wat mensen nodig heb, dan leen ik ze in van mijn collega’s.”

IMG_8852

Sparnaaij: “De zoon van Driek zocht een stagebedrijf en heeft uiteindelijk bij P.Hoekwater BV gewerkt. Dat was een mooie kans voor hem.” Driek lacht: “Alles leuk en aardig, maar dat Hoekwater T-shirt moest wel uit bij het avondeten!”

Sparnaaij: “Soms ben ik te druk om zelf een klus uit te voeren, dan laat het uitvoeren door De Beij. Ik weet, omdat hij Duurzame Installateur is, dat hij netjes en professioneel werkt. Een geweldige manier om de klant niet teleur te hoeven stellen, kwaliteit te leveren, en toch allebei wat te kunnen verdienen!”

Uw Duurzame Installateur verzorgt niet alleen de marketing en inkoop voor haar leden, maar brengt ze ook samen. Meer weten download onze whitepaper.

 

Whitepaper samenwerking cover

[av_button label=’Download het Whitepaper over samenwerken’ link=’portfolio,1661′ link_target=” size=’medium’ position=’center’ label_display=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-2kn2r9′ custom_class=” admin_preview_bg=”]

 

Deel dit bericht:
Aansluiten?

Samen beter worden!

Dat is niet alleen ons antwoord op concurrentie. Het is onze belofte aan jou.