Terugblik strategiedag:

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-33zy0w’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k5nk8ygr’ admin_preview_bg=”]
Afgelopen 14 januari was de Uw Duurzame Installateur strategiedag met aangesloten installateurs. Deze strategiedagen geven een unieke mogelijkheid om als installateur te sparren en te leren van collega’s. Samen met interessante sprekers en onderwerpen laden we ons op voor 2020.

Benchmarkt onderzoek

Deze strategiedag kregen wij o.a inzicht in het benchmarkt onderzoek die in 2018 gehouden is onder installerend Nederland.
De uitkomst van dit onderzoek was positief. We doen als groep goed in de markt. De bedrijfsresultaten in de groep zijn goed en veelal hoger dan gemiddeld.

Signify 3D Printing

Daarnaast was Signify aanwezig met een nieuw concept Signify 3D Printing. Een milieuvriendelijke en innovatieve manier voor het maken van armaturen.
3D Printen van armaturen is duurzaam en circulair. Daarnaast is er het een optimale optie om armaturen altijd perfect passend te maken.

Uw Duurzame Installateur

Het aankomend jaar staat bij Uw Duurzame Installateur in het teken van samenwerking, vernieuwing en digitalisering.
We komen met een online communityplatform en het is weer tijd voor de een verfrissend uiterlijk voor alle installateur site’s.
Samen met een vernieuwde structuur zijn de website’s straks optimaal ingeregeld voor Google en bijvoorbeeld Slimme speakers.

Bekijk onderstaand een kleine terugblik van de dag.
[/av_textblock]

[av_masonry_gallery ids=’4449,4448,4447,4446,4445,4444,4443,4442,4441,4440,4439′ items=’11’ columns=’4′ paginate=’none’ size=’fixed’ orientation=” gap=’1px’ overlay_fx=” animation=’active’ container_links=’active’ caption_elements=’title excerpt’ caption_styling=” caption_display=’always’ color=” custom_bg=” av-medium-columns=” av-small-columns=” av-mini-columns=” id=” custom_class=” av_uid=’av-1x1b0g’]

[/av_one_full]

Deel dit bericht:
Aansluiten?

Samen beter worden!

Dat is niet alleen ons antwoord op concurrentie. Het is onze belofte aan jou.