Uw Duurzame Installateur organiseert ieder jaar 3 strategiedagen

Uw Duurzame Installateur organiseert ieder jaar 3 strategiedagen voor haar leden. Het doel van deze dagen is om met de eigenaren en bedrijfsleiders van installatiebedrijven van gedachten te wisselen over belangrijke thema’s binnen de branche.

Onze leden komen uit het gehele land en concurreren niet met elkaar. Wij houden namelijk rekening met de vestigingsplaats van de huidige leden. Als er een potentieel lid is die dichtbij een aangesloten installateur zit wordt dit eerst overlegd of er sprake is van directe concurrentie. Mocht dit zo zijn kan diegene niet lid worden.

Er zijn nog voldoende regio’s in het land open, waar je als installateur dan weer exclusief in de regio bent en kan profiteren van de landelijke samenwerking.

[av_three_fourth first av_uid=’av-2hkxvv’][av_video src=’https://youtu.be/87v0wVEkBMU’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-be30b’ custom_class=”][/av_three_fourth]

 

Bij onze strategiedagen komen er verschillende onderwerpen aan bod. De ene keer vragen wij een van onze partnerfabrikanten een van hun innovaties toe te lichten, we zijn een keer bij het Duurzaamheidscentrum van de Technische Unie te gast geweest. Hebben het over gelijkspanning of hebben we een spreker over hoe je als installateur de verkoop van je diensten efficiënter kan maken.

Daarnaast nemen we altijd genoeg tijd voor de rondvraag. We vragen voorafgaand aan de leden welke onderwerpen men graag in de groep wil bespreken. Hier komt bijvoorbeeld aan bod hoe men klein werk offreert, vragen over de berekening van de kostprijs, maar ook bijvoorbeeld uitdagingen met het personeel. Door het vertrouwen in de groep zijn dit hele open en verhelderende gesprekken. Het blijft fijn om met een collega die in het zelfde schuitje zit te sparren.

Dit is een geweldige manier van samenwerken en elkaar verder helpen.

Na het officiële programma sluiten we af met een gezellige borrel en diner om nog eens na te praten en andere ervaringen met elkaar te delen.

 


Whitepaper samenwerking cover

[av_button label=’Download het Whitepaper over samenwerking’ link=’portfolio,1661′ link_target=” size=’medium’ position=’center’ label_display=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-2v0wq3′ custom_class=” admin_preview_bg=”]

 

Deel dit bericht:
Aansluiten?

Samen beter worden!

Dat is niet alleen ons antwoord op concurrentie. Het is onze belofte aan jou.