Uw Duurzame Installateur verzorgt e-mail marketing voor haar leden!

e-mailmarketing

Wij horen gelukkig steeds meer dat de installateurs, die bij ons zijn aangesloten meer contact willen met hun bestaande klanten. E-mail marketing is een goede hulp hierbij. De meeste klanten – of het nu bedrijven of particulieren zijn -hebben een installateur niet iedere maand nodig. Het is dus erg belangrijk om contact te houden met de bestaande klantenkring. De vraag is vaak: hoe gaan we ervoor zorgen dat onze bestaande klanten aan ons blijven denken? Het antwoord is: e-mail marketing!

Bekendheid

Hoe kan ik de bestaande klanten nu laten weten wat ons bedrijf allemaal voor ze kan betekenen? In onze branche zijn erg veel nieuwe ontwikkelingen waar de klanten direct profijt van kunnen hebben. Denk bijvoorbeeld aan de besparing door led-verlichting, de gemakken van gebouwautomatisering of de subsidiemogelijkheden voor zonnepanelen voor bedrijven. En weten alle klanten wel dat je installatiebedrijf de laadpalenspecialist in je stad of dorp is?

Je 20 grootste of beste klanten weten als het goed is precies wat je doet (lees daarvoor het artikel van de Klant-Activiteit matrix nog maar een keer). Maar vaak heeft je bedrijf honderden zakelijke relaties en wellicht een paar duizend particuliere relaties. Deze kun je onmogelijk pro-actief bezoeken.

Hoe kan Uw Duurzame Installateur helpen bij je e-mailmarketing?

Uw Duurzame Installateur helpt sinds kort de aangesloten installateurs met e-mail marketing. Wij gaan een nieuwsbrief maken met voor de klanten interessante onderwerpen. Dit gaat uiteraard in overleg met de installateur:

  • Wij zullen een aantal berichten klaarzetten waaruit gekozen kan worden;
  • Ook zullen we voor de installateur specifieke artikelen maken;
  • Daarnaast verzorgen wij de opmaak van de nieuwsbrief;

Het enige dat de installateur zelf nog zal moeten doen aan zijn e-mail marketing is het aanleveren van de juiste e-mailadressen, opgesplitst in particulier of zakelijk. De installateur kan deze artikelen uit de nieuwsbrief plaatsen op zijn eigen site. Uiteraard kunnen wij de artikelen ook voor je plaatsen op de www.installateur-plaatsnaam.nl site die wij voor alle installateurs hebben gemaakt. Dan heb je er helemaal geen omkijken meer naar.
Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze e-mail marketing service?

Whitepaper marketing Uw Duurzame Installateur

[av_button label=’Download het Whitepaper over marketing’ link=’portfolio,1789′ link_target=” size=’medium’ position=’center’ label_display=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-1xitcx’ custom_class=” admin_preview_bg=”]

Deel dit bericht:
Aansluiten?

Samen beter worden!

Dat is niet alleen ons antwoord op concurrentie. Het is onze belofte aan jou.