Zorg voor jaarlijks terugkerende omzet, sluit onderhoudscontracten af!

onderhoudscontract

Gegarandeerde omzet, dat klinkt als muziek in de oren, toch? Wettelijk moeten bedrijven verschillende installaties periodiek laten onderhouden. Voor de klant een garantie van veiligheid; voor jou een omzetgarantie!

 

Soorten contracten

Eigenlijk kan alles in een onderhoudscontract worden vastgelegd. Houd dat in het achterhoofd. We focussen ons eerst op veiligheid en de wettelijke regelingen.  Dit zijn onderhoudscontracten voor:

  • Brandmeldinstallaties
  • Alarmsystemen
  • Noodverlichting

 

Bestaande klanten

In de afgelopen jaren heb je een groot klantenbestand opgebouwd. Je hebt bij deze klanten allerlei verschillende klussen uitgevoerd. Van het aanleggen van VoIP tot het installeren van een groepenkast.

Je hebt goud in handen!

Al deze klanten hebben in hun bedrijf wel een brandmeldinstallatie, alarmsysteem, of noodverlichting. Verzekeringsmaatschappijen eisen daarnaast het bewijs dat de elektrotechnische installaties in orde zijn. Benader deze klanten weer eens en vraag hoe zij het onderhoud van installaties hebben geregeld.

Elektrotechnische installaties zijn een serieuze zaak. Laat dit ook aan je klant weten en voorkom onveilige situaties. Sluit onderhoudscontracten af. Je helpt je klant aan een veilige, goed werkende installatie en je klant helpt je aan omzet.

 


Whitepaper marketing Uw Duurzame Installateur

[av_button label=’Download het Whitepaper over marketing’ link=’portfolio,1789′ link_target=” size=’medium’ position=’center’ label_display=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-1wlt2r’ custom_class=” admin_preview_bg=”]

Deel dit bericht:
Aansluiten?

Samen beter worden!

Dat is niet alleen ons antwoord op concurrentie. Het is onze belofte aan jou.